Fra:
23
3
2023
Til:

Facebook Business Suite og 360 graders serviceeftersyn af jeres virksomhedskonto

Vartov, København K
Tilmeld dig her
Underviser David Lorentzen
Underviser David Lorentzen

Kommunikationsforum og Applaus inviterer til to uddannelsesforløb for kommunikatører i kulturbranchen.

Læs om det første kursus her:

Facebook Business Suite og 360 graders serviceeftersyn af jeres virksomhedskonto

Dato og tid: den 23. marts 2023 kl. 9-16

Underviser: David Lorentzen, Social Media Ads Specialist og medejer.

Velkommen til en arbejdsdag på skolebænken for dig, der sidder med den daglige håndtering af Facebook og/eller Instagram. Dagen er delt i tre områder, som sikrer, at du efterfølgende er helt opdateret på de nyeste muligheder, du har styr på jeres virksomhedskonto og dens indstillinger, og du har fået afklaret de spørgsmål, som kan være vanskelige selv at løse.

Del 1: Facebook Business Suite

Få en grundig gennemgang af de mange muligheder, der er i Facebook Business Suite, herunder: Slå op på tværs af platforme, administrer jeres indbakke, og få indblik i alle aktiviteter på tværs af jeres Meta-platforme. Du får svar på det hele og kan tage din nye viden i brug med det samme.

 

Del 2: Serviceeftersyn af jeres virksomhedskonto

Rigtigt mange oplever udfordringer med de indstillinger, der er på virksomhedskontoen. Det kan være en jungle at få styr på. Men med et grundigt serviceeftersyn vil I komme nærmere en velsmurt virksomhedskonto.

 

Del 3: Spørg eksperten

Dagen rundes af med spørgetime. Med en af landets dygtigste eksperter i Facebook har du alletiders mulighed for at medbringe de udfordringer, spørgsmål eller den undren, du har i dit daglige arbejde med Facebook og Instagram. Måske bliver du også klogere ved at høre, hvad de andre deltager bokser med af udfordringer.

Det er vigtigt, at du medbringer følgende på dagen

Der vil være masser af praktiske øvelser, og du skal derfor tage din computer med (husk opladeren). Desuden skal du have administratorrettigheder til en Facebookside samt en virksomhedsprofil på Instagram, hvis I har en sådan.

Inden du møder op, skal du desuden være sikker på, at du kan logge på både Facebook og Instagram. Konkret betyder det, at du skal have prøvet at logge af og på, inden du kommer, så du er sikker på, at dine kodeord er korrekte, at evt. tofaktor-login fungerer m.v.

 

Spørgsmål til deltager ved tilmelding:

1)   På hvilken måde arbejder du og din virksomhed med Facebook og Instagram?

2)   Hvad er dine udfordringer med Meta-platformene – og hvad er dine målsætninger?

3)   Hvad vil du gerne have ud af dette kursus?

Praktisk

Pris: 3000 kr. (ex moms). Plads inkluderet ved Applaus-abonnement (mens der er plads og efter tilmelding inden for fristen).
Sted: Vartov, København K
Tilmelding: Skrivtil applaus@applaus.nu.

Ved tilmelding bedes du oplyse dine faktureringsoplysninger (kulturinstitution, adresse, CVR) . Abonnenter hos Applaus kan tilmelde sig dette kursus gratis ud fra først-til-mølle-princippet.

Program

Tilmeld dig her

Korrelerede arrangementer

se alle arrangementer