Fra:
15
6
2023
Til:
17
6
2023

Kulturens Plads på Folkemødet 2023

Folkemødet, Bornholm
Tilmeld dig her

Det fulde program for KULTURENS PLADS er ude nu!

For andet år i træk byder Dansk Kulturliv velkommen i sommervarmen til en perlerække af debatter og aktiviteter, der sætter fokus på kulturens betydningsfulde indflydelse på individet og samfundet.

Du vil opleve debatter om repræsentation, trivsel og bæredygtighed, taler fra partiernes kulturordførere Mogens Jensen, Charlotte Broman Mølbæk, Mikkel Bjørn, Katrine Daugaard og Lean Milo, børneteater i verdensklasse, fællesspisning med Folkehuset Absalon, DJ Battle med bl.a. Lars Løkke, Pia Kjærsgaard, Charlotte Broman Mølbæk, Rosa Lund og meget mere. Alt sammen arrangeret i samarbejde med vores dygtige medlemsorganisationer og samarbejdspartnere.

Hent torsdagens program her

Hent fredagens program her

Hent lørdagens program her


Vil du donere tallerkner og bestik til fællesspisning på Folkemødet?
 

Så skal du på biblioteket med dit service, for Dansk Kulturliv og Folkehuset Absalon inviterer hver aften i løbet af Folkemødet til fællesspisning kl. 18.30 på Kulturens Plads. Vi sidder ved langborde, og dagens menu bliver anrettet på fade, som vi deler med hinanden. Det betyder, at du måske skal bede din sidemand række dig brødet, ligesom du gerne må være opmærksom på, om alle ved bordet har fået, hvad de kunne tænke sig.

Du kan deltage ved at købe en madbillet på pladsen, men du har også mulighed for at sætte dit eget præg på arrangementet ved at donere de tallerknerne og det bestik du alligevel ikke bruger længere. Du kan donere dit service på alle Bornholms biblioteker. Vi glæder os til at spise sammen med dig- måske fra din nabos mormors porcelæn.

 

Hvis du vil donere, så skal du ned på dit lokale bibliotek og aflevere dine tallerkner og bestik. Så samler Bornholms Bibliotekerne og søger for det bliver brugt til fællesspisningen på Kulturens Plads.

Program

Tilmeld dig her

Korrelerede arrangementer

se alle arrangementer