Fra:
15
6
2023
Til:
17
6
2023

Kulturens Plads på Folkemødet 2023

Folkemødet, Bornholm
Tilmeld dig her

Kulturens Plads på Folkemødet

Kulturens Plads er et nyt mødested for alle kunst- og kulturinteresserede gæster på Folkemødet 2023. KULTURENS PLADS er skabt af Dansk Kulturliv og sammen med kulturens mange aktører, viser pladsen, hvilken rolle og indflydelse et rigt kulturliv har for individet og samfundet.

Pladsen er et mødested for alle kunst- og kulturinteresserede gæster på Folkemødet 2023.

Kulturlivets mangfoldige institutioner, foreninger og virksomheder bidrager med inspirerende fællesskaber og levende oplevelser i hele Danmark - og vi vil vise bidder af det på Folkemødet.

KULTURENS PLADS får besøg fra nær og fjern

Blandt andet gæster fra den politiske verden, fondsverdenen, forskere, erhvervslivet og selvfølgelig i stor stil fra kulturlivet.

Alle inviteres med til at skabe en levende plads, hvor der gennem tre dage drøftes, hvilken rolle kulturen spiller i samfundet og for individet.

Uanset, hvor aktiv kulturbruger man er, satser KULTURENS PLADS på at udvide horisonterne og bidrage med nye perspektiver ved at skabe en aktuel og samlende plads på Folkemødet.

Vi er overbeviste om, at glæden findes og forestillingsevnen opdyrkes gennem kulturen!

Program

Open Call Kulturens Plads

Skal I skabe kulturdebat på Kulturens Plads?

Udfyld formularen her for at lægge billet ind på en event a 1 times varighed.

Kulturens Plads er rammen om den kulturpolitiske debat på Folkemødet, og I kan være med til at skabe debatten! I alliancen Dansk Kulturliv ønsker vi at sætte fokus på de samfundsudfordringer, hvor kulturen spiller en aktiv og væsentlig rolle. Vi vil skabe debat og bringe kulturen i spil ved gennem konkrete eksempler at vise, hvor meget kulturen betyder for os alle i hverdagen.

For at skabe det størst mulige kulturelle udsyn inviterer vi interesserede, relevante parter til at være medskabere af Kulturens Plads og til at gøre den levende med forskellige formater, events, temaer og bidrag.

Er I interesseret i at stå for en event på pladsen, skal I og jeres event leve op til 4 dogmer:

Mangfoldighed og betydning: Events skal med eksemplets magt vise kulturens mangfoldighed og betydning
Samfundsrelevans: Events skal have samfundsrelevans, række ud over kulturlivets egen branche og henvende sig til publikum, der ikke nødvendigvis har indgående kendskab til kulturlivet.
Bred målgruppe: Events skal have en bredt sammensat deltagerkreds med fokus på forskellig kulturfaglighed, sektor, køn, alder og etnicitet
Nytænkende formater: Events skal gerne have andre formater end det klassiske debatformat

Ansøg om at være en del af pladsen senest den 24. februar. Derefter hører I fra os.

Det koster 25.000 kr. at få en time til rådighed på scenen på Kulturens Plads til Folkemødet.

For mere information kontakt: astrid@danskkulturliv.dk

Tilmeld dig her

Korrelerede arrangementer

se alle arrangementer