Fra:
22
9
2022
Til:
16
11
2022

Netværk for kulturledere

Se adresse under respektive events
Køb billet

Netværk for kulturledere

I løbet af efteråret 2022 inviterer Dansk Kulturliv til tre tematiserede netværksarrangementer! Fokus er på nogle af de emner, som er blevet efterspurgt på tidligere branchemøder. Fælles for alle arrangementerne er, at der vil være et oplæg der sætter rammen om temadrøftelsen, og derefter vil der være en faciliteret samtale mellem deltagerne.

Netværket udbydes for alle ledere på kulturinstitutioner/-virksomheder/-foreninger, der er medlemmer af en af de seks brancheorganisationer bag alliancen, Dansk Kulturliv. Det er gratis at deltage i netværksarrangementerne, og I henter jeres respektive billetter gennem Billetto.

Tre arrangementer - tre temaer - tre byer:

Den 22. september - Det indre tryk, at lede nye kompetencer i en eksisterende dagligdag - Odense

Der sker i stigende grad generationsmøder blandt ansatte på kulturinstitutionerne/-foreningerne/-virksomhederne. Nye generationer med andre fokusområder og kompetencer begynder at arbejde i kulturlivet, som en kæmpe gave til at udvikle arbejdspladserne og oplevelserne. Men hvordan balancerer ledelsen nye kompetencer med eksisterende fagligheder? Hvordan skaber man de gode samtaler på tværs og får de respektive mennesker til at blomstre på de områder, hvor det giver mest mening?

Det sætter stigende krav til ledelser at skabe sunde og attraktive arbejdspladser, og derfor sættes der fokus på det indre tryk og rammesætning af opgaver og arbejdsfællesskabet. Det gøres i samarbejde med cheferne for Odense Bys Museer, museumsdirektør Henrik Harnow og Odense Symfoniorkesters musikchef Trine Boje Mortensen. Der vil efterfølgende være mulighed for at opleve en koncert efter netværksarrangementet.

Arrangementet løber af stablen fra klokken 16.30-19.30 med middag. Koncerten begynder klokken 19.30.

Odense Koncerthus
Claus Bergs Gade 9
5000 Odense

Du henter din billet her

Den 11. oktober - Bæredygtig omstilling, at lede med verdensmålene - Ballerup

En bæredygtig omstilling og klodens fremtid fylder stadigt mere blandt flere danskere og mange kender til de 17. verdensmål. Men hvordan rykker vi os fra opmærksomhed og politisk fokus til handlinger og konkret omstilling? Og hvilken rolle spiller kulturlivet i denne samfundsdagorden, og hvordan navigerer man som leder efter verdensmålene?

Kulturen engagerer og inspirerer, og hvordan bruger vi det til at endnu flere mennesker tager del i verdensmålene og en bæredygtig omstilling. Kulturlivet har på tværs af institutioner et stort potentiale i at være med til at gøre en forskel og skabe rum for til at gøre de 17 verdensmål nære, relevante og omsættelige til konkrete handlinger. Samtidig kan verdensmålene være omdrejningspunkt i din organisations ledelses– og værdigrundlag, som kan afspejle sig i alt fra drift til kunstneriske udstillinger og fra fondsansøgninger til tekniske produktioner.

Der vil blandt andre være faglige indspark fra;
Thomas Ravn, Verdens Bedste Nyheder
Anne Vang, Ballerup Kommune
Sofie Plenge, Vejle Kommune
Thomas Sture Rasmussen, Ballerup Bibliotekerne
Morten Thomsen Højsgaard, Roskilde Museerne

Arrangementet løber af stablen fra klokken 13.00-16.00.

Posthuset Ballerup
Banegårdspladsen 1
2750 Ballerup

Du henter din billet her

Den 16. november - Repræsentation blandt medarbejdere og publikum - Aarhus

Hvordan arbejder man strategisk med repræsentation i udviklingen af sin kulturinstitution/-forening/-virksomhed? I Aarhus sætter vi fokus på, hvordan det står til med repræsentationen i kulturlivet i dag, men også hvad vi fremadrettet kan gøre for at skabe attraktive arbejdspladser og kulturoplevelser for endnu flere mennesker. Med erfaringer fra Re:stage vil Dansk Live og repræsentanter fra projektet dele ud af gode erfaringer, og understøtte samtalen om udvikling på området.

Arrangementet løber af stablen fra klokken 15.00-18.00.

Det Turkise Telt
Thomas Jensens Allé 3
8000 Aarhus

Du henter din billet her

Program

Køb billet

Korrelerede arrangementer

se alle arrangementer