Fra:
9
11
2022
Til:

Netværk for kulturledere - Forebyggelse af grænseoverskridende adfærd

Nørrebro Teater - Ravnsborggade 3, 2200 København N
Køb billet

Netværk for kulturledere - Forebyggelse af grænseoverskridende adfærd

Onsdag den 9. november kl. 9.00-11.00 i København

Arbejdsmiljøet i kulturlivet bliver taget alvorligt, og ambitionen om at skabe inspirerende og sunde arbejdsmiljøer er allestedsnærværende. Derfor sættes der fokus på et element i styrkelse af arbejdsmiljøet - nemlig forebyggelse af grænseoverskridende adfærd. Dette gøres med udgangspunkt i projektet Stregen i Sandet.

Psykolog, forfatter og ledelsesrådgiver Louise Dinesen vil fortælle om teorien bag kampagnen, mens teaterdirektør Mette Wolf vil fortælle om, hvordan de har arbejdet med forebyggelse af grænseoverskridende adfærd på Nørrebro Teater.

Arrangementet løber af stablen fra klokken 9.00-11.00.

Nørrebro Teater
Ravnsborggade 3
2200 København N

Du henter din billet her

Om netværk for kulturledere:

Tre arrangementer - tre temaer - tre byer

I løbet af efteråret 2022 inviterer Dansk Kulturliv til tre tematiserede netværksarrangementer! Fokus er på nogle af de emner, som er blevet efterspurgt på tidligere branchemøder. Fælles for alle arrangementerne er, at der vil være et oplæg der sætter rammen om temadrøftelsen, og derefter vil der være en faciliteret samtale mellem deltagerne.

Netværket udbydes for alle ledere på kulturinstitutioner/-virksomheder/-foreninger, der er medlemmer af en af de seks brancheorganisationer bag alliancen, Dansk Kulturliv. Det er gratis at deltage i netværksarrangementerne, og I henter jeres respektive billetter gennem Billetto.

Program

Køb billet

Korrelerede arrangementer

se alle arrangementer