22
09
2022

Dansk Kulturliv inviterer til kursusrække i digital formidling i efteråret 2022!

Kursusrække: Digital formidling i praksis

Lige nu lanceres efterårets samlede program i Dansk Kulturliv - og Applaus har et tilsvarende spændende efterårsprogram. Så der er mange muligheder for at blive klogere!

Sammen med Astrid Haug inviterer Dansk Kulturliv til fire kurser i digital formidling, som med hver sit tema sætter fokus på, hvordan vi formidler skarpt, relevant og målrettet. Kursusrækken henvender sig til ansatte og ledere, der beskæftiger sig med kommunikation.

Astrid Haug har allieret sig med en førende ekspert til kursusgangene, som deler rundhåndet ud af konkrete erfaringer og værktøjer. Du kan blandt andet lære fra Signe Gren, Mark Pallisgaard Hansen og Rasmus Ellegaard Haukrogh.

De fire moduler er:

Kulturformidling på SoMe - Læs mere her

Torsdag den 27. oktober 2022

Video til SoMe og web - Læs mere her

Torsdag den 10. november 2022

Kultur på podcast og lyd - Læs mere her

Tirsdag den 15. november 2022

Annoncering på sociale medier - Læs mere her

Tirsdag den 22. november 2022

Om kursusrækken:

Gennem en kursusrække på fire dage får kommunikationsmedarbejdere under Dansk Kulturliv mulighed for at blive klædt på indenfor sociale medier, video, podcast samt annoncering ift. sociale medier - for at nå vores publikummer og gæster bedre end vi gør i dag.

Astrid Haug står for kurserne, som er en af de førende eksperter i rådgivning af organisationer og virksomheder, når det kommer til at udkomme digitalt. Det er derfor med stor stolthed, at vi kan invitere hende og tre inspirerende gæsteoplæsere til kursusrækken. Der er således to stærke faglige vinkler på de forskellige formidlingsdiscipliner, der gerne skulle efterlade deltagerne og notesblokkene fyldte med ny inspiration.

Deltagerne går derfra med konkrete input til at håndtere de digitale formidlingsdiscipliner, samt muligheden for at modtage sparring på nogle af de udfordringer, deres egen organisation står med. Kurserne fokuserer på strategi og handleplaner, der vil være praktiske øvelser undervejs samt erfaringsdeling med de øvrige kursusdeltagere.

Kurserne kræver ingen tekniske forudsætninger, men lysten til at udvikle sig inden for et givent kulturformidlingsområde er et must. Det er en fordel med et alment kendskab til sociale medier og en hverdag, hvor kommunikationen er primær faglighed.

Det er muligt at deltage på alle fire dage eller blot at vælge de dage, som er relevante for lige netop dig. Det koster 500 kr. at deltage per kursusdag.

14 dage inden hver kursusdag udsender vi et kortspørgeskema til deltagerne, som giver et kort indblik i hvilke jeres faglige fokus.

Dagene forløber fra kl. 10-15 med pauser undervejs. Dagene tilrettelægges som et mix af korte faglige oplæg, gruppe-drøftelser samt arbejde med egen case.

Kurserne afholdes på:

Klub
Linnésgade 25
1361 København K

Applaus udbyder to tilsvarende kurser:

Facebook Business Suite og 360 graders serviceeftersyn af jeres virksomhedskonto - Læs mere her

Torsdag den 3. november 2022


Facebook- og Instagram-annoncering - Læs mere her

Torsdag den 23. marts 2023

Korrelerede nyheder

Se alle nyheder
Kommer snart...